Xu Hướng 9/2023 # Đáp Án Bài Tập Unit 7: Population # Top 9 Xem Nhiều | Ictu-hanoi.edu.vn

Xu Hướng 9/2023 # Đáp Án Bài Tập Unit 7: Population # Top 9 Xem Nhiều

Bạn đang xem bài viết Đáp Án Bài Tập Unit 7: Population được cập nhật mới nhất tháng 9 năm 2023 trên website Ictu-hanoi.edu.vn. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất.

Nhằm củng cố, mở rộng, bổ sung thêm kiến thức cho các em học sinh, chúng tôi sưu tầm gửi tới các em học sinh tham khảo Đáp án bài tập Unit 7: Population – Bài tập môn Tiếng Anh lớp 8. Chúc các em học tốt!

Đáp án bài tập Unit 7: Population Bài tập môn Tiếng Anh lớp 8

PART 2: EXERCISES A. PHONETICS I.

1. D

2. D

3. D

4. B

5. C

II.

1. C

2. A

3. B

4. A

5. D

B. VOCABULARY AND GRAMMAR I.

1. go

2. eats

3. wouldn’t do/ were

4.takes

5. did/ wouldn’t worry

6. will….do

7. were /would go

8. passed

9. will be

10.went

11. won’t go

12. tries

13. spoke

14. finish/ will go

15. see/ ask

III.

1. would you choose

2. gets

3. comes

4. would call

5. will sit

6. don’t talk

7. will you do

8. had read

9. had asked

10. had

11. will go

12. would you do

13.run

14. won’t be

15. would have understand

16. comes

17. wouldn’t have

18. had worn

19. leaves

20. would have had

III.

1. C

2. A

3. B

4. A

5. A

6. A

7. B

8. B

9. A

10. C

11. B

12. C

13. C

14. A

15. B

16. D

17. C

18. B

19. A

20. C

21. C

22. A

23. B

24. A

25. B

IV.

1. polluted

2. unable

3. environmental

4. Natural

5. harmful

6. contaminated

7. illustration

8. poisonous

V.

1. to

2. away

3. with

4. to

5. into

C. READING I.

1. refers

2. poisons

3. too

4. in

5. example/ instance

6. noise

7. is

8. problems

9. water

10. even

II.

1. T

2. F

3. F

4. T

5. T

6. F

III.

1. A

2. A

3. C

4. D

5. B

6. D

7. C

8. B

D. WRITING I.

1. Noise pollution is any loud sounds that are either harmful or annoying to humansand animals.

2. Generally, noise is produced by household appliances, big trucks, vehicles and motorbikes on the road, planes and helicopters flying over cities, loud speakers, etc.

3. Noise pollution can cause stress, illness, hearing loss, sleep loss and lost productivity.

4. Health effects of noise include anxiety, stress, headaches, irritability and nervousness.

5. Noise-producing industries, airports, bus terminals should be located far from living places.

6. The officials must check the misuse of loudspeakers, outdoor parties and discos, as well as public announcement systems.

II.

1. The building where he lives is very old.

2. I will tell you something which you didn’t know before.

3. I’ll never forget the day when I met you.

4. Although it was cold, Tom still went swimming.

5. John is very sad because he fails the exam.

6. He never left the house where he had been born.

7. I met the man who works in a bank.

8.Here are the letters which arrived this morning.

9. Although my grandfather is very old, he is still young at heart.

10. Tom gets a lot of money because he works hard.

PART 3: TEST YOURSELF I.

1. B

2. C

3. A

4. B

5. A

II.

1. will have

2. find

3. had fed

4. will have

5. looked

6. will happen

7. press

8. had had

9. will you stay

10. swim

11. tell

12. don’t change

13. wouldn’t have bought

14. hung

15. would be

16. would have brought

17. would have been

18. wouldn’t have printed 19. wouldn’t buy 20. would arrive

III.

1. unable

2. environmental

3. contaminated

4. Industrial

5. Natural

6. harmful

7. contaminated

8. polluted

9. death

10. Polluted

11. pollutants

12. difficulty

IV.

1. A

2. A

3. C

4. D

5. A

6. B

7. C

8. D

V.

1. air pollution

2. factories

3. Yes, it can

4. .The gases from the exhausts of cars.

5. Because the gases in the atmosphere continue to increase.

VI.

1. A

2. D

3. A

4. B

5. C

VII.

1. The major cause ofwater pollution in Vietnam is the weakness in industrialwastewater management.

2.Many factories use fresh water to carry away waste from their plants into canals, rivers, and lakes.

3.Most of them do not have a wastewater treatment system.

4.Industrial waste water is directly discharged into canals, lakes, ponds, and rivers, causing serious pollution of surface water.

5.For example, in 2008, Vedan factory, a sodium glutamate plant, released their untreated industrial wastewater into the Thi Vai River and caused tons of fish and ducks in the river to die.

6. Another cause of water pollution in Vietnam is the lack of awareness among citizens.

7. Every day people generate a lot of garbage, and they throw it directly into canals, river, and ponds.

8. They collect water from these sources to do their laundry, wash dishes, and bathe, and then they throw the dirty water that contain detergent and shampoo directly into them.

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Unit 7 World Population Có Đáp Án

Bài tập tiếng Anh Unit 7 lớp 11 World population

I. PRONUNCIATION Choose the word that has main stress placed differently from the others.

1. a. population b. available c. university d. education

2. a. support b. repeat c. increase d. expect.

3. a. punishment b. government c. journalism d. organization

4. a. resource b. average c. decrease d. method

5. a. expert b. control c. limit d. injury

a. for b. of c. at d. in

a. of b. to c. for d. in

a. expensive b. inexpensive c. expensively d. inexpensively

a. provide b. distribute c. raise d. support

a. Now that b. Due to c. Although d. So that

a. raised b. risen c. arisen d. raising

a. claimed b. blamed c. expected d. reached

a. Because b. When c. Despite d. Although

a. boiled b. frozen c. run d. flowed.

a. wastefully b. perfectly c. densely d. completely

a. If you will need b. Should you need

c. You should need d. If you needed

a. do b. did c. have done d. will do

a. am not b. weren’t c. hadn’t been d. wouldn’t be

a. if her parents had insisted b. were her parents not insisted

c. unless her parents had insisted d. only if her parents hadn’t insisted

a. has – will buy b. had – would have bought

c. has had – would buy d. had had – would have bought

a. is b. would be c. were d. had been

a. to postpone b. to be postponed c. postpone d. be postponed

a. you will have b. have c. you have d. will you have

a. hasn’t been b. wasn’t c. weren’t d. hadn’t been

a. Had the plane not b. Hadn’t the plane

c. The plane had not d. The plane not had

C. Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be changed for the sentence to be correct.

26. Mainly because of (A) the recent health scares involving (B) beef and chicken, the number of vegetarians are expected (C) to rise dramatically (D) in the next five years.

27. Rita asked (A) me why didn’t I (B) ask for my money back if I was (C) unhappy with (D) my new car.

28. Do you have any view (A) on whether (B) young children should give (C) homework from school?

III. READING A. Choose the word or phrase – a, b, c or d – that best fits the blank space in the following passage.

29. If Rudy would have studied (A) German in college (B), he would not have found the scientific (C) terminology so difficult to understand (D).

30. The United States has (A) a younger population as (B) most other (C) major industrial countries (D).

31. a. problems b. matters c. things d. news

32. a. much b. lack c. enough d. many

33. a. worried b. interested c. discussed d. known

34. a. duration b. circle c. live d. life

35. a. normal b. fast c. slow d. average

36. a. bonus b. extra c. added d. given

37. a. bad b. good c. better d. best

B. Read the passage carefully, then choose the correct answers.

39. a. noisy b. tidy c. clear d. unhealthy

40. a. dirt b. smoke c. noise d. pollution

The dramatic growth of the world’s population in the twentieth century was on a scale without parallel in human history. Most of this growth had occurred since 1950 and was known as the population ‘explosion’. Between 1950 and 1980 the world population increased from 2.5 to over 4 billion, and by the end of the twenty century the figure had risen to about 6.6 billion. Growth of this size cannot continue indefinitely. Recent forecasts suggest that the total population will level out at between 10 and 15 billion in the mid twenty first century. Already there are encouraging signs that the rate of increase in many less developed countries is beginning to slow down.

– scale: quy mo – without parallel: khong co gi sanh duoc

41. According to the passage, at no period inhuman history has there

a. a population explosion of the magnitude as the one in the twenty century

b. a universal fear about the future of man

c. as comprehensive a study of population problems as the one envisaged now

d. so much consensus among nations concerning the population of the world

a. four billion

b. six billion

c. ten billion

d. fifteen billion

a. is expected to continue even faster until 2050

b. will not continue into the next century

c. has been going on noticeably since 1950

d. has been much faster in the industrialized countries

a. to make something equal

b. to make amounts be of higher level

c. to stop moving up or down

d. to stay at a steady level

a. various measures will have been taken to encourage population growth

b. the world population will be stabilized at around 10 to 15 billion

IV. WRITING A. Choose the answer – a, b, c, or d – that is nearest in meaning to the sentence printed before.

c. the population growth rate in less developed countries will be much higher

d. the rate of population increase will have doubled the 1950 rate

46. If I’d known about Josie’s illness, I wouldn’t have missed seeing her.

a. I saw Josie, and I knew she was ill.

b. I didn’t know Josie was ill, so T saw her.

c. I didn’t know Josie was ill, and I didn’t see her.

d. I didn’t see Josie although I knew she was ‘ill.

47. Hardly are appeals allowed against the council’s decisions.

a. The council rarely allows appeals against its decisions

b. It’s too hard for the council to allow appeals against its decisions.

c. The council always allows appeals against its decisions.

d. Allowing appeals against its decisions is not good.

48. We are planning on spending the weekend in the country as long as the weather stays fine.

a. We’re planning on spending the weekend in the country despite the bad weather.

b. If the weather is fine, we will spend the weekend in the country.

c. If the weather is finer, we would spend the weekend in the country.

d. If the country is nice, we will spend the weekend there.

49. Were it not for the money, this job wouldn’t be worth while.

a. This job is not rewarding at all.

b. The only thing that makes this job worthwhile is the money.

c. Although the salary is poor, the job is worthwhile.

d. This job offers a poor salary.

50. She said she would go to the police unless she was given her money back.

a. She went to the police because she hadn’t got her money back.

b. She hasn’t yet got her money back or gone to the police.

B. Choose the best sentence – a, b, c, or d – made from the given cues.

c. She wasn’t given her money back because she had gone to the police.

d. She was given her money back and then went to the police.

51. He/ rather/ spend/ holidays/ a farm/ seaside.

a. He’d rather spend his holidays on a farm than at the seaside.

b. He’d rather spend his holidays on a farm at the seaside.

c. He’d rather to spend his holidays on a farm than at the seaside

d. He’d rather spend his holidays on a farm than on the seaside.

52. We/ survive/ unless/ start/ work/ cleaner/ safer/ sources/ energy.

a. We won’t survive unless we start working cleaner, safer sources of energy.

b. We won’t survive unless we start work on cleaner, safer sources of energy.

c. We will survive unless we start to work cleaner, safer sources of energy.

d. We won’t survive unless we start working on cleaner, safer sources of energy.

53. Heavy rain/ cause/ widespread flooding/ this/ region/ lately.

a. Heavy rain caused widespread flooding in this region lately.

b. Heavy rain has caused widespread flooding in this region lately.

c. Heavy rain had caused widespread flooding in this region lately.

d. Heavy rain was caused widespread flooding in this region lately.

54. man/ sentence/ 15 years/ prison/ he prove/ guilty.

a. The man will get a sentence for himself to 15 years in prison if he proves himself guilty.

b. The man was sentenced about 15 years in prison and proved himself guilty.

c. The man was sentenced to 15 years in prison because he had been proved guilty.

d. The man should make his final sentence after 15 years in prison as he proved himself guilty.

55. If/ you/ not help/ II not meet/ her/ last week. .

a. If you don’t help me, I couldn’t meet her last week.

b. If you’ didn’t help me, I couldn’t meet her last week.

ĐÁP ÁN I. PRONUNCIATION Choose the word that has main stress placed differently from the others.

c. If you hadn’t helped me, I couldn’t meet her last week.

II. LANGUAGE FOCUS A. Choose the one word or phrase – a, b, c, or d – that best completes the sentences.

d. If you hadn’t helped me, I couldn’t have met her last week.

1 – b; 2 – c; 3 – d; 4 – a; 5 – b;

B. Choose the one word or phrase – a, b, c, or d – that best completes the sentences.

6 – b; 7 – c; 8 – b; 9 – d; 10 – a;

11 – a; 12 – c; 13 – d; 14 – b; 15 – c;

C. Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be changed for the sentence to be correct.

16 – b; 17 – b; 18 – b; 19 – c; 20 – d;

21 – c; 22 – b; 23 – d; 24 – d; 25 – a;

III. READING A. Choose the word or phrase – a, b, c or d – that best fits the blank space in the following passage.

26 – C – is expected; 27 – B – I didn’t; 28 – C – be given;

29 – A – had studied; 30 – B – than;

B. Read the passage carefully, then choose the correct answers.

31 – a; 32 – c; 33 – a; 34 – d; 35 – b;

IV. WRITING A. Choose the answer – a, b, c, or d – that is nearest in meaning to the sentence printed before.

36 – b; 37 – c; 38 – a; 39 – d; 40 – b;

B. Choose the best sentence – a, b, c, or d – made from the given cues.

41 – a; 42 – b; 43 – c; 44 – d; 45 – b;

46 – c; 47 – a; 48 – b; 49 – b; 50 – b;

51 – a; 52 – d; 53 – b; 54 – c; 55 – d;

Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 11 Unit 7 World Population Có Đáp Án

Bài tập tiếng Anh lớp 11 Unit 7 World population

Để giúp các em có thêm nhiều dạng Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 Unit 7 World Population có đáp án hay, chúng tôi đã tổng hợp và gửi đến các em nhiều bài tập tiếng Anh 11 đa dạng trình độ từ cơ bản đến nâng cao có đáp án. Mời thầy cô và các em tham khảo.

a. of

b. at

c. on

d. from

a. of

b. in

c. for

d. on

a. about

b. in

c. of

d. with

a. shortfall

b. shortcut

c. shortcoming

d. shortage

a. amount

b. rate

c. figure

d. way

a. drains

b. absorbs

c. consumes

d. supports

a. grow

b. growing

c. grown

d. growth

a. increase

b. decrease

c. decline

d. raise

a. nation

b. national

c. international

d. internationally

a. publish

b. distribute

c. employ

d. depart

a. would become

b. were become

c. had become

d. Became

a. happened to freeze

b. froze

c. should freeze

d. should happen to freeze

a. was she driving

b. had she been driving

c. she had driven

d. if she drove

a. listen

b. will listen

c. had listened

d. listened

a. is raining

b. rained

c. will rain

d. had rained

a. would have – would drive

b. had – had driven

c. had – would drive

d. would have had – would drive

a. would have visited

b. had visited

c. visited

d. visit

a. if

b. whether

c. if or not

d. whether not

a. If I know

b. If I would know

c. Did I know

d. Had I known

a. Were I not

b. Was I not

c. Weren’t I

d. If I am not

a. would have – would drive

b. had – had driven

c. had – would drive

d. would have had – would drive

a. would have visited

b. had visited

c. visited

d. visit

a. if

b. whether

c. if or not

d. whether not

a. If I know

b. If I would know

c. Did I know

d. Had I known

a. Were I not

b. Was I not

c. Weren’t I

d. If I am not

C. Identify the one underlined word or phrase -A, B, C or D-that must be changed for the sentence to be correct.

26. Some scientists believe that (A) the earth have resources enough (B) to support (C) its (D) population.

27. The population of (A) the world has been (B) increased (C) faster and faster (D).

28. Ninety-seven percent (A) of the world'(B) water is saltwater is found (C) in the oceans (D) of the Earth.

III. READING A. Fill in each blank space with one appropriate word from the box. mortality expanding growth increasing reach decline population even slightly life variations available WORLD POPULATION

29. Hadn’t he (A) resigned (B), we would have been forced (C) to sack (D)

B. Read the passage, then choose the correct answers.

30. John lived in (A) New York since (B) 1960 to 1975, but he is now living (C) in (D) Detroit.

No one knows the limits of population that the earth can support. Thomas Malthus, an English economist, developed a theory that became widely accepted in the nineteenth century. He suggested that because world population tended to increase more rapidly than the food supply, a continual strain was exerted upon available resources. Malthus cited wars, famines, epidemics, and other diseases as the usual limitations of population growth.

International organizations have put forward several recommendations to alleviate the problem of overpopulation, including an increase in food production, general economic development in target areas, and a decrease in birth rate. Most experts agree that it will be necessary to combine all three recommendations in an effort to affect a lasting solution.

a. food was in short supply because of population increase

b. The rapid growth of population led to an acute shortage of natural resources

c. Rapid population growth put a great strain on available resources

d. Pressures on natural resources will increase as we face a population explosion

42. Which of the following was not mentioned as the usual limitations of population growth?

a. wars b. epidemics

c. famines d. agricultural methods

43. According to the passage, why has overpopulation been caused?

a. Improved technology b. Disasters c. Scarcity d. Precaution

44. What do most experts recommend in order to solve problems of overpopulation?

a. Famine and epidemic

b. Economic development and a decline in birth rate

d. Conservation of available resources

45. Which of the following is not true according to the passage?

a. The earth have enough resources to support all of its population.

b. The theory developed by Thomas Malthus was believed by most people in the 19th century.

d. International organizations arc seeking a lasting solution to the overpopulation problem.

a. Having exercised b. Those who exercise

c. For exercising d. Exercising

a. anyone did even attempt b. did anyone even attempt

c. did even attempt anyone d. even did anyone attempt

a. electricity being the most useful b. electricity the most useful

c. the most useful in electricity d. electricity is the most useful

a. many people want to read the book

b. the reading of the book interests many people.

c. the book was read by many people

d. the book made many people want to read it

a. was the wheel invented b. the invention of the wheel

I. PRONUNCIATION Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

c. the wheel was invented d. it was invented the wheel

II. LANGUAGE FOCUS A. Choose the one word or phrase -a, b, c, or d-that best completes sentences.

Đáp án Đề trắc nghiệm tiếng Anh 11 Unit 7

1 – c; 2 – d; 3 – b; 4 – a; 5 – d;

B. Choose the one word or phrase -a, b, c, or d- that best completes the sentences.

6 – b; 7 – a; 8 – c; 9 – d; 10 – b;

11 – c; 12 – d; 13 – a; 14 – d; 15 – b;

C. Identify the one underlined word or phrase -A, B, C or D-that must be changed for the sentence to be correct.

16 – d; 17 – b; 18 – b; 19 – c; 20 – a;

21 – c; 22 – a; 23 – a; 24 – d; 25 – a;

III. READING A. Fill in each blank space with one appropriate word from the box.

26 – B enough resources; 27 – C increasing;

28 – C found; 29 – A Had he not; 30 – B from;

31 – increase; 32 – decline; 33 – expanding;

B. Read the passage, then choose the correct answers.

34 – slightly; 35 – life; 36 – variations; 37 – even;

IV. WRITING From the four phrases -a, b, c or d- choose the one that best completes the sentence.

38 – mortality; 39 – population; 40 – growth;

41 – c; 42 – d; 43 – a; 44 – a; 44 – b; 45 – a;

46 – d; 47 – b; 48 – d; 49 – a; 50 – c;

Giải Bài Tập Tiếng Anh 11 Unit 7: World Population

Giải bài tập Tiếng Anh 11 Unit 7: World Population A. Reading (Trang 80-81-82 SGK Tiếng Anh 11)

– Work in pairs. Ask and answer the following questions. ( Làm việc theo cặp. Hỏi và trả lời các câu hỏi sau.)

Read the passage and then do the tasks that follow. ( Đọc đoạn văn và làm các bài tập theo sau.)

Dân số thế giới đang gia tăng ngày càng nhanh. Vào năm 10000 trước công nguyên, thế giới có lẽ chỉ có khoảng 10 triệu người. Vảo năm thứ nhất sau công nguyên, có khoảng 300 triệu người. Phải mất 1750 năm sau thì dân số thế giới mới đạt đến 625 triệu người. Vào năm 1850, chỉ cách 100 năm sau đó, dân số thế giới lên đến con số 1 tỉ 300 triệu người. Vào năm 1950, con số đó tăng lên gấp đôi đến 2 tỉ 510 triệu người. Vào năm 1985, chỉ 35 năm sau, thế giới có 4 tỉ 760 triệu người. Vào năm 2000, dân số thế giới khoảng 6,6 tỉ và đến năm 2023 dân số thế giới có thể hơn 7 tỉ.

Liệu Trái đất có đủ nguồn tài nguyên để phục vụ cho số đông người như thế này không? Nhiều nhà khoa học đã đưa ra những câu trả lời khác nhau cho câu hỏi này. Một số cho rẳng có đủ tài nguyên để phục vụ cho 8 tỉ người, số khác nói rằng chúng ta phải hạn chế sự phát triển dân số vì nguồn tài nguyên có giới hạn. Chỉ 10% đất đai của thế giới có thể được sử dụng cho canh tác và 20% dành cho chăn nuôi. Nguồn nước chúng ta sử dụng thì giới hạn. Trữ lượng dầu hỏa, sắt, bạc, vàng và các kim loại khác cũng có giới hạn.

Nghiên cứu đã chỉ ra rằng phụ nữ ở Thế giới thứ ba có nhiều con hơn ý muốn. Trong số phụ nữ mà không nghĩ rằng mình có quá nhiều con, thì phân nửa không muốn có con nữa. Tuy nhiên, mặc dù hàng triệu phụ nữ muốn hạn chế việc sinh con, họ không biết cách an toàn nào để có con ít hơn. Những biện pháp hạn chế sinh đẻ an toàn để kế hoạch hóa gia đình thì không được phổ biến với họ. Đã đến lúc các chính phủ và các tổ chức quốc tế nên làm điều gì đó giúp họ để sự phát triển dân số thế giới có thể bắt đầu giảm đi thay vì cứ tiếp tục tăng.

– Five world largest countries in population are China, India, Russia, the USA and Indonesia.

– China, India and Indonesia are in Asia. Russia is in Europe, and the USA is in North America.

– The richest country is the USA and the poorest country may be Indonesia.

1 – Fewer children die at birth. ( Ít trẻ em chết lúc mới sinh ra hơn.)

2 – Many people believe that having a large family is a form of insurance. ( Nhiều người tin rằng có một gia đình đông người là một hình thức bảo hiểm)

3 – Religion doesn’t encourage people to have fewer children. ( Tôn giáo không động viên con người có ít con hơn.)

4 – People believe that having many children means happiness. ( Người ta tin rằng có nhiều con có nghĩa là hạnh phúc.)

5 – People are not aware of the problem of overpopulation. ( Con người không nhận thức được vấn đề của sự bùng nổ dân số.)

6 – People are not properly educated. ( Con người không được giáo dục đúng đắn.)

Task 2. Work in pairs. List the problems facing poor and overpopulated countries. Then … . ( Làm việc theo cặp. Liệt kê các vấn đề phải đối mặt của các nước nghèo và đông dân. Sau đã trình bày kết quả của bạn trước lớp.)

– Điều kiện sống nghèo nàn

– Tiêu chuẩn sống thấp

– Không đủ thực phẩm

– Thiếu trường học/bệnh viện/giáo viên/bác sĩ/y tá

A: What problems do you think poor and overpopulated countries are facing?

B: I think these are poor living conditions, low living standards, …

Task 3. Work in groups. Work out the solutions to the problems of overpopulation. Report … . ( Làm việc nhóm. Tìm ra các giải pháp cho các vấn đề về bùng nổ dân số. Trình bày kết quả trước lớp.)

A: Over population is now one of the most serious problems of countries in the world. What solutions can people to do it?

B: I think we should raise awareness of the problems of overpopulation.

C: And we should implement reward and punishment policies.

D: Another solution is carrying out family planning programmes.

A: Besides, we should use birth control methods.

We understand the danger of problem, we should find the way to solve them. We should carry out family planning programs, birth control methods. Besides we exercise reward and punishment policies.

C. Listening (Trang 84-85 SGK Tiếng Anh 11)

You will hear Dr. Brown, a world population expert, talk about … . ( Bạn sẽ nghe Tiến sĩ Brown, một chuyên gia dân số thế giới, nói về dân số thế giới. Nghe cuộc phỏng vấn và làm các bài tập theo sau.)

(i) to educate people and make them aware of the danger of having more children,

(ii) to provide safe, inexpensive birth-control methods,

(iii) to strictly implement a family planning policy,

and (iv) to exercise strict and fair reward and punishment policies.

Listen again. Work in groups and summarise the main ideas of the passage. ( Nghe lại. Làm việc nhóm và tóm tắt các ý chính của đoạn văn.)

The world population today is over 6.7 billion. A year the world population increases by about 76 million. By the year 2023, the world population will be over 7 billion. The number of problems which the expert mentions is 4. The number of solutions which the expert offers is 4.

The chart shows the distribution of world population by region. As seen from the chart, the world population is distributed unevenly. South Asia has the largest population with 32% while the Oceania is the least populated with only 2%. A bit higher than that of the Oceania are the rates of Latin America and Northern America with 8% and 6% respectively. Europe accounts for 15% of the world population and Africa is a bit lower with only 11%.

To sum up, Asia has more population than in other parts of the world.

Biểu đồ cho thấy sự phân bố của dân số thế giới theo khu vực. Từ biểu đồ trên, dân số thế giới được phân bố không đồng đều. Đông Nam Á có dân số lớn nhất với 32% trong khi Châu Đại Dương là khu vực ít người cư trú nhất với chỉ 2%. Cao hơn số người cư trú ở Châu Đại Dương một chút là các tỉ lệ của khu vực Mỹ La tinh và Bắc Mỹ tương ứng là 8% và 6%. Châu Âu chiếm 15% tỉ lệ dân số thế giới và Châu Phi thấp hơn một chút với chỉ 11%.

Tóm lại, Châu Á có nhiều dân số hơn các châu lục khác trên Thế giới.

The chart shows the distribution of world population by region. In general, it can be seen that the world’s population is distributed unevenly in the world. The population rate in Asia is the highest of the four continents: 32% in South Asia and 26% in East Asia. Most countries in Asia are developing ones. People aren’t often aware of the result of the population explosion. Therefore, their families are usually big ones. They can’t support their children well and lead a poor life. Whereas in Europe, the population rate in 15% and 11% in Africa. Most countries in Europe are developed ones and people’s living conditions are much better than those in Asia and Africa, which has most poor people in the world. In America, the population rate is 14%: 8% in Latin America, where many people whose living standards are low, and 6% in Northern America, where there are many rich people. In the oceanic regions, the number of residents is much lower and the population rate is only 2%.

Biểu đồ cho thấy sự phân bố của dân số thế giới theo khu vực. Nói chung, có thể thấy rằng dân số thế giới phân bố không đồng đều. Tỉ lệ dân số ở Châu Á là cao nhất trong 4 châu lục: 32% ở Nam Á và 26% ở Đông Nam Á. Hầu hết các nước ở Châu Á đều là nước đang phát triển. Mọi người thường không nhận thức được hậu quả của sự bùng nổ dân số. Do đó, gia đình của họ thường đông người. Họ không thể nuôi nấng con em của mình tốt và dẫn đến đói nghèo. Trong khi đó ở Châu Âu, tỉ lệ dân số là 15% và 11% ở Châu Phi. Hầu hết các nước Châu Âu đều là các nước phát triển và điều kiện sống của người dân là tốt hơn nhiều so với Châu Á và Châu Phi, nơi có các nước nghèo nhất thế giới. Ở Châu Mỹ, tỉ lệ dân số là 14%: 8% ở Mỹ La tinh, nơi mà nhiều người có mức sống rất thấp, và 6% ở Bắc Mỹ, nơi có nhiều người giàu có. Ở các khu vực Châu Đại Dương, số cư dân là thấp hơn nhiều và tỉ lệ dân số chỉ là 2%.

E. Language Focus (Trang 86-87-88-89 SGK Tiếng Anh 11)

Exercise 1. Put the verbs in brackets into the correct form. Add ‘ll/will, or ‘d/would if necessary. ( Chia các động từ trong ngoặc ở dạng đúng. Thêm ‘ll/will, hoặc ‘d/would nếu cần thiết.)

1. → The men told her he would come to see her if he had time.

2. → He asked her what she would say if someone stepped on her feet.

3. → They told me if it didn’t rain, they would go out with me.

4. → The man asked the woman what she would do if she were a billionaire.

5. → The man told me if I had asked him, he would have lend me his motorbike.

6. → The man told his daughter the would be very disappointed if she didn’t come.

7. → The boy told the girl he was sure they would understand if she explained the situation to them.

Đáp Án Unit 7 Lớp 10

Q Skills For Success Reading & Writing 2 Unit 4 – Unit 8), Unit 1 Lifestyle Unit 2 Competition, Từ Vựng Reading Unit 12 Unit 11, Đáp án Empower A2 Unit 3 Unit, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, Tóm Tắt Unit 11 Lớp 11, Unit 11 – What If, Unit 11, Unit 11 Lớp 7, Unit 12, Unit 12 Lop 7, Đáp án Unit 3 A2-b1, Unit 13, Unit 13 Lop 7, Unit 8 Lớp 8, A2-b1 Unit 3 Đáp án, Unit 2b Lìe, 101 Unit 3, Unit 4 B1, Đáp Số Unit 2, Unit 10 Lớp 7, Key Unit 3, Unit 4 A1, A2-b1 Unit 4, A2-b1 Unit 3, Unit 1 Hello, Unit 4b, Đáp án Unit 3 B1, Unit 14 Iop 7, Unit 14 Lớp 8, Unit 3 Lớp 8, Đáp án Unit 9 Lớp 6, Đáp án Unit 9 Lớp 11, Đáp án Unit 9 Lớp 10, Đáp án Unit 9, Unit 3 Lop 9, Unit 7 Lớp 10, Đáp án Unit 8 Lớp 7, Đáp án Unit 8 Lớp 12, Đáp án Unit 8 Lớp 11, Đáp án Unit 7 Lớp 7, B1 Unit 4, Unit 3 Lop 7, Unit 3 Pdf, Unit 15, Unit 10 Anh Văn B2, Unit 4 Lớp 9, Unit 16, Unit 1d, Unit 1 A1 Lìe, 3rd Unit 7, Unit 2 Lop 8, Unit 2 Lop 9, Unit 2 A1, Unit 3, Đáp án Unit 7 Lớp 6, Unit. 24, Unit 2e, Unit 2 Lớp 6, Unit 9c, Lớp 7 Unit 4, Unit 1 1c, Đáp án Unit 1, Unit 11 A2-b1, Unit 5 A1 A2, Đáp án Unit 5 A1 A2, 72/2 Unit 4, Unit 2 Lop 7, Unit 1 All About You, Đáp án Unit 9 – A2-b1, Unit 8 Lop 7, Unit 8 B2, Unit 2 Lớp 10, Unit 9f, Unit 2b, Lop 7 Unit 7, Unit 2g, More 4 Unit 7, More 4 Unit 3, Unit 10 Đáp án Lìe A1-a2, Unit 8c, Unit 10 A2 B1, A2 B1 Unit 2, Unit 9 3b, More 2 Unit 4, Unit 3 A2-b1, 7 Unit 6, Unit 4 Lớp 11, Unit 1 Lop 8, Unit 1 Lop 9, Unit 6 Lớp 10, Unit 1 Lớp 12, Unit 6 10, Tóm Tắt Unit 14 Lớp 10, Unit 1 Who’s Who?, Tóm Tắt Unit 13 Lớp 10, Unit 10, Unit 1 Lop 7, Unit 1 This Is Me,

Q Skills For Success Reading & Writing 2 Unit 4 – Unit 8), Unit 1 Lifestyle Unit 2 Competition, Từ Vựng Reading Unit 12 Unit 11, Đáp án Empower A2 Unit 3 Unit, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, Tóm Tắt Unit 11 Lớp 11, Unit 11 – What If, Unit 11, Unit 11 Lớp 7, Unit 12, Unit 12 Lop 7, Đáp án Unit 3 A2-b1, Unit 13, Unit 13 Lop 7, Unit 8 Lớp 8, A2-b1 Unit 3 Đáp án, Unit 2b Lìe, 101 Unit 3, Unit 4 B1, Đáp Số Unit 2, Unit 10 Lớp 7, Key Unit 3, Unit 4 A1, A2-b1 Unit 4, A2-b1 Unit 3, Unit 1 Hello, Unit 4b, Đáp án Unit 3 B1, Unit 14 Iop 7, Unit 14 Lớp 8, Unit 3 Lớp 8, Đáp án Unit 9 Lớp 6, Đáp án Unit 9 Lớp 11, Đáp án Unit 9 Lớp 10, Đáp án Unit 9, Unit 3 Lop 9, Unit 7 Lớp 10, Đáp án Unit 8 Lớp 7, Đáp án Unit 8 Lớp 12, Đáp án Unit 8 Lớp 11, Đáp án Unit 7 Lớp 7, B1 Unit 4, Unit 3 Lop 7, Unit 3 Pdf, Unit 15, Unit 10 Anh Văn B2, Unit 4 Lớp 9, Unit 16, Unit 1d,

Đáp Án Unit 8 Lớp 7

Q Skills For Success Reading & Writing 2 Unit 4 – Unit 8), Unit 1 Lifestyle Unit 2 Competition, Từ Vựng Reading Unit 12 Unit 11, Đáp án Empower A2 Unit 3 Unit, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, 4b Unit 7, Unit 5 Lớp 8, Unit 5, Unit 5 Lớp 7, Unit 2 Lop 8, Unit 10 A2 B1, Unit 5b, Unit 6, Unit 6 Going Placed, Unit 6 Lop 8, Unit 6 Lop 9, Unit 2 Đại Học, Unit 6a, Unit 4c, Unit 4 Lớp 8, Unit 2 Lop 9, B1 Unit 4, Unit 3, Unit 2 Lop 7, Unit 3 Lop 7, Unit 3 Lớp 8, 7 Unit 6, Unit 3 Lop 9, 72/2 Unit 4, Đáp án Unit 5 A1 A2, Unit 5 A1 A2, Unit 4, Unit 4 Lớp 6, Unit 4 Lớp 7 Đáp án, Unit 6f, Unit 7, Unit 8b, Unit 9, Unit 2g, Unit 2b, Đáp án Unit 9 – A2-b1, Unit 9 Bai 7, Unit 7 Lớp 7, Unit 9 Lớp 10, Unit 9 Lop 11, Unit 9 Lop 6, Unit 8 Lớp 8, Unit 9 Lop 7, Unit 9 Lớp 8, Unit 9 Lớp 9, Unit 1 Hello Everybody, Đáp án Unit 1, A2 B1 Unit 2, Unit 7 Lop 6, Unit 2 Lớp 10, Unit 7 Lớp 7 Bài Tập D, Unit 7 Lop 8, Unit 7 Lớp 9, Unit 2e, Unit 8 B2, Unit 8, Unit 8 B9, Unit 2 A1, Unit 8 Lớp 11, Unit 8 Lop 6, Unit 8 Lop 7, Unit 9 A1-a2, More 2 Unit 4, Unit Đơn Vị, Unit 11 A2-b1, Lớp 10 Bài Đọc Unit 1, Đáp án Unit 3 A2-b1, Unit 3 Pdf A2-b1, Sgk Unit 1 Lop 11, Unit 4 Lớp 7, Unit 10 Anh Văn B2, Unit 3 A2-b1, Unit 18, ôn Tập Unit 9 10 11 Lớp 10, Unit 1, A2-b1 Unit 3, A2-b1 Unit 3 Đáp án, Unit, Unit 3a A2-b1, Unit 1 Hello, Unit 11b, Unit 10c Lớp 9, Unit 1 All About You, Unit 1 1b, Unit 3 Lớp 12, Unit 14, Tóm Tắt Unit 14 Lớp 10, Tóm Tắt Unit 13 Lớp 10, Tóm Tắt Unit 11 Lớp 11, Unit 3, D Where Would You Like To Go, Unit 116, 101 Unit 3, Unit 3 B1, Unit 6 10,

Q Skills For Success Reading & Writing 2 Unit 4 – Unit 8), Unit 1 Lifestyle Unit 2 Competition, Từ Vựng Reading Unit 12 Unit 11, Đáp án Empower A2 Unit 3 Unit, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, Life (british English) 2e: Pre-intermediate / Pre-intermediate / Unit 1 Lifestyle / Unit 1 Lifestyle, 4b Unit 7, Unit 5 Lớp 8, Unit 5, Unit 5 Lớp 7, Unit 2 Lop 8, Unit 10 A2 B1, Unit 5b, Unit 6, Unit 6 Going Placed, Unit 6 Lop 8, Unit 6 Lop 9, Unit 2 Đại Học, Unit 6a, Unit 4c, Unit 4 Lớp 8, Unit 2 Lop 9, B1 Unit 4, Unit 3, Unit 2 Lop 7, Unit 3 Lop 7, Unit 3 Lớp 8, 7 Unit 6, Unit 3 Lop 9, 72/2 Unit 4, Đáp án Unit 5 A1 A2, Unit 5 A1 A2, Unit 4, Unit 4 Lớp 6, Unit 4 Lớp 7 Đáp án, Unit 6f, Unit 7, Unit 8b, Unit 9, Unit 2g, Unit 2b, Đáp án Unit 9 – A2-b1, Unit 9 Bai 7, Unit 7 Lớp 7, Unit 9 Lớp 10, Unit 9 Lop 11, Unit 9 Lop 6, Unit 8 Lớp 8, Unit 9 Lop 7, Unit 9 Lớp 8,

Cập nhật thông tin chi tiết về Đáp Án Bài Tập Unit 7: Population trên website Ictu-hanoi.edu.vn. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!