Giải Bt Bổ Trợ Nâng Cao Tiếng Anh 8 / 2023 / Top 16 # Xem Nhiều Nhất & Mới Nhất 11/2022 # Top View | Ictu-hanoi.edu.vn

Giải Bài Tập Bổ Trợ Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 10 / 2023

Giải Bài Tập Bổ Trợ – Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 3, Giải Bài Tập Bổ Trợ – Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 8, Giải Bài Tập Bổ Trợ Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 10, Giải Bài Tập Tiếng Anh Trí Lớp 6 Có Đáp An Unit 9, Giai Tieng Anh 7 Unit 14 Mai Lan Huong, Giải Unit 1 Tiếng Anh A1 A2 Life, Giải Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Unit 1 Mai Lan Hương, Unit 1 Giai Bai Tap Tieng Anh 8 Luu Hoang Tri, Giai Tieng Anh 7 Unit 16 Mai Lan Huong, Giải Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Mai Lan Hương Unit 7, Giai Sach Bai Tap Tieng Anh Mai Lan Huong Lop 7 Unit 1, Giải Unit 1 Sách Bài Tập Tiếng Anh Lưu Hoằng Trí 8, Giải Bài Tập Online Tiếng Anh Life A1-a2 Unit 2, Giải Bài Tập Phát Triển Năng Lực Tiếng Anh Lớp 4 Tập 1, Giải Bài Tập Phát Triển Năng Lực Tiếng Việt, Giải Bài Tập Phát Triển Năng Lực Môn Tiếng Việt Lớp 2, Giai Bai Tap Phat Trien Nang Luc Tieng Viet Lop 4, Giải Bài Tập Phat Triển Năng Lực Tiếng Việt 3 Tuần 13, Giải Phát Triển Năng Lực Môn Tiếng Việt Lớp 5 Tập1, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1) Pdf, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 2) Pdf, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1), Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao, Giải Pháp Nâng Cao Năng Lực Cạnh Tranh Của Doanh Nghiệp Nhỏ Và Vừa, Luận Văn Giải Pháp Nâng Cao Năng Lực Cạnh Tranh, Giải Pháp Để Nâng Cao Hiệu Quả Quản Lý Đảng Viên Trong Chi Bộ Nâng Cao Chất Lượng Công Tác Kiểm Tra , Đề Xuất Các Giải Pháp Nâng Cao Chất Lượng Chăm Sóc, Khám, Chữa Bệnh Cho Nhân Dân Trên Địa Bàn, Nâng , Giải Pháp Để Nâng Cao Hiệu Quả Quản Lý Đảng Viên Trong Chi Bộ Nâng Cao Chất Lượng Công Tác Kiểm Tra, Đề Xuất Các Giải Pháp Nâng Cao Chất Lượng Chăm Sóc, Khám, Chữa Bệnh Cho Nhân Dân Trên Địa Bàn, Nâng, Giải Pháp Nâng Cao Năng Lực Lãnh Đạo, Hảo Sát Những Phương Pháp Học Tập Nhằm Nâng Cao Khả Năng Giao Tiếp Của Sinh Viên Ngành Tiếng Trung T, Nâng Cao Khả Năng Tự Chủ Trong Học Tập Cho Sinh Viên Tiếng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Viêt, Tiếng Anh Của Nhà Xuất Bản Quốc Gia, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh Đõ Thị Thu Thủy, Sách Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán, Tiếng Viêt, Tiếng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh Của Nhà Xuất Bản Giáo Dục Và Đại Học Sư Phạm, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh, Cam Nang Vanh Tri Thuc Toan Tieng Viet Tieng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán -tiếng Anh – Tiếng Việt, Giải Bài Tập Unit 10 Lớp 10, Giải Bài Tập Unit 10, Giải Bài Tập More 2 Unit 1, Giai Bai Tap Unit 1 Lop 8, Giai Dap An Cua Unit 7, Giải Bài Tập Anh 8 Unit 14, Giải Unit 1 Lớp 9, Giải Unit 1, Giải Bài Tập Unit 14 Lớp 8, Giải Bài Tập Unit 4, Giai Anh Lop 7 Unit 7, Giải Bài Tập Unit 7 Lớp 9, Giải Bài Tập Unit 10 Lớp 11, Giải Bài Tập Unit 7 Lớp 6, Giải Bài Tập Unit 12 Lớp 10, Giải Bài Tập Unit 8, Giải Bài Tập Unit 9 Lớp 11, Giải Bài Tập Unit 12 Lớp 11, Giải Unit 10 Lớp 8, Giải Bài Tập Unit 9 Lớp 10, Giải Bài Tập Unit 14 Lớp 12, Giải Bài Tập Unit 14 Lớp 10, Giải Bài Tập Unit 10 Lớp 9, Giải Bài Tập Unit 10 Lớp 12, Giải Bài Tập Unit 14 Lớp 6, Giải Bài Tập Unit 11 Lớp 11, Giải Unit 4 More 1, Giải Bài Tập Unit 15 Lớp 8, Giải Bài Tập Unit 9 Lớp 6, Giải Bài Tập Unit 11, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 8 Unit 13, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 8 Unit 12, Giai Luu Hang Tri 8 Unit 14, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 8 Unit 11, Giải Lưu Hoằng Chí Lớp 6 Unit 7, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 8 Unit 9, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 9 Unit 6, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 9 Unit 7, Giải Lưu Hoằng Trí 7 Unit 4, Giải Bài Tập Life Unit 3a, Giải Lưu Hoằng Trí 7 Unit 6, Unit 1 People Giải, Giải Bài Tập Lưu Hoằng Trí Lớp 10 Unit 1, Giải Lưu Hoằng Trí 7 Unit 40, Giải Bài Tập Life A1-a2 Unit 7, Four Corner 4a Unit 2 Giải, Giải Bai Yap Mai Lan Huong Lop 8 Unit 6, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Unit 12, Giải Bài Tập Mai Lan Hương Lớp 8 Unit 10, Giải Lưu Hoằng Trí Lớp 9 Unit 7, Giải Bài Tập Mai Lan Hương 7 Unit 6, Giải Lưu Hoằng Trí 6 Unit 3, Giải Lưu Hoằng Trí Lớp 7 Unit 12, Giải Lưu Hoằng Trí Lớp 8 Unit 1, Giải Bài Tập Mai Lan Hương 7 Unit 10, Giai Bai Tap Mai Lan Huong 7 Unit 1, Giải Lưu Hoằng Trí Lớp 8 Unit 12, Giải Lưu Hoằng Trí Lớp 9 Unit 8, Lời Giải New Headway 3 Unit 12 Trying Your Best, Giải Unit 1 Life A2 B1,

Giải Bài Tập Bổ Trợ – Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 3, Giải Bài Tập Bổ Trợ – Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 8, Giải Bài Tập Bổ Trợ Nâng Cao Tiếng Anh 8 Unit 10, Giải Bài Tập Tiếng Anh Trí Lớp 6 Có Đáp An Unit 9, Giai Tieng Anh 7 Unit 14 Mai Lan Huong, Giải Unit 1 Tiếng Anh A1 A2 Life, Giải Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Unit 1 Mai Lan Hương, Unit 1 Giai Bai Tap Tieng Anh 8 Luu Hoang Tri, Giai Tieng Anh 7 Unit 16 Mai Lan Huong, Giải Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Mai Lan Hương Unit 7, Giai Sach Bai Tap Tieng Anh Mai Lan Huong Lop 7 Unit 1, Giải Unit 1 Sách Bài Tập Tiếng Anh Lưu Hoằng Trí 8, Giải Bài Tập Online Tiếng Anh Life A1-a2 Unit 2, Giải Bài Tập Phát Triển Năng Lực Tiếng Anh Lớp 4 Tập 1, Giải Bài Tập Phát Triển Năng Lực Tiếng Việt, Giải Bài Tập Phát Triển Năng Lực Môn Tiếng Việt Lớp 2, Giai Bai Tap Phat Trien Nang Luc Tieng Viet Lop 4, Giải Bài Tập Phat Triển Năng Lực Tiếng Việt 3 Tuần 13, Giải Phát Triển Năng Lực Môn Tiếng Việt Lớp 5 Tập1, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1) Pdf, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 2) Pdf, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1), Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao, Giải Pháp Nâng Cao Năng Lực Cạnh Tranh Của Doanh Nghiệp Nhỏ Và Vừa, Luận Văn Giải Pháp Nâng Cao Năng Lực Cạnh Tranh, Giải Pháp Để Nâng Cao Hiệu Quả Quản Lý Đảng Viên Trong Chi Bộ Nâng Cao Chất Lượng Công Tác Kiểm Tra , Đề Xuất Các Giải Pháp Nâng Cao Chất Lượng Chăm Sóc, Khám, Chữa Bệnh Cho Nhân Dân Trên Địa Bàn, Nâng , Giải Pháp Để Nâng Cao Hiệu Quả Quản Lý Đảng Viên Trong Chi Bộ Nâng Cao Chất Lượng Công Tác Kiểm Tra, Đề Xuất Các Giải Pháp Nâng Cao Chất Lượng Chăm Sóc, Khám, Chữa Bệnh Cho Nhân Dân Trên Địa Bàn, Nâng, Giải Pháp Nâng Cao Năng Lực Lãnh Đạo, Hảo Sát Những Phương Pháp Học Tập Nhằm Nâng Cao Khả Năng Giao Tiếp Của Sinh Viên Ngành Tiếng Trung T, Nâng Cao Khả Năng Tự Chủ Trong Học Tập Cho Sinh Viên Tiếng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Viêt, Tiếng Anh Của Nhà Xuất Bản Quốc Gia, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh Đõ Thị Thu Thủy, Sách Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán, Tiếng Viêt, Tiếng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh Của Nhà Xuất Bản Giáo Dục Và Đại Học Sư Phạm, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh, Cam Nang Vanh Tri Thuc Toan Tieng Viet Tieng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán -tiếng Anh – Tiếng Việt, Giải Bài Tập Unit 10 Lớp 10, Giải Bài Tập Unit 10, Giải Bài Tập More 2 Unit 1, Giai Bai Tap Unit 1 Lop 8, Giai Dap An Cua Unit 7, Giải Bài Tập Anh 8 Unit 14, Giải Unit 1 Lớp 9, Giải Unit 1, Giải Bài Tập Unit 14 Lớp 8, Giải Bài Tập Unit 4,

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 3 Nâng Cao / 2023

Ôn tập tiếng Anh 3 có đáp án

Nằm trong bộ đề ôn tập tiếng Anh lớp 3 chương trình mới, Bài tập bổ trợ nâng cao Tiếng Anh lớp 3 có đáp án được chúng tôi có đáp án sưu tầm và đăng tải, gồm 5 dạng bài tập tiếng Anh 3 mới khác nhau lớn giúp các em học sinh lớp 3 ôn tập và nâng cao kỹ năng Tiếng Anh hiệu quả. Mời quý thầy cô, các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

Bài tập nâng cao tiếng Anh lớp 3 có đáp án

I. Ðiền từ còn thiếu vào chỗ trống

1…….name is Peter.

2. My mother is thirty ………old.

3. Mai is …… Vietnam.

4. chúng tôi want a banana?

5. How many crayons chúng tôi have?

6. The weather is often chúng tôi summer.

7. We go to school ……….bike.

8. There chúng tôi books on the table.

9. This is a schoolbag chúng tôi is a table.

10. Hello, my name chúng tôi

II. Khoanh vào từ khác loại III. Chọn đáp án đúng cho các câu sau

1. What’s ……..name? Her name is Hoa.

A. my

B. his

C. her

2. How is she? She’s ………….

A. five

B. nice

C. ok

3. How old is your grandmother? She is eighty …..old.

A. years

B. year

C. yes

4. chúng tôi meet you.

A. nine

B. nice

C. good

5. Bye. See you……

A. late

B. nice

C. later

6. What’s it? It’s ………inkpot.

A. an

B. a

C. some

7. How many chúng tôi there ? There is a desk.

A. desk

B. a desk

C. desks

8. The weather is ………today.

A. cold

B. ok

C. too

9. chúng tôi Nam from? He’s from Hai phong.

A. what

B. who

C. where

10. Who is he? chúng tôi my friend

A. he

B. I

C. she

IV. Bài tập sắp xếp câu tiếng Anh lớp 3

1. friend /is / my / Hien/ new.

2. is /That / classroom / her.

3. your / Write / please / name.

4. down / your / Put / pencil/

5. father / old / her / is / How/?

6. like / Do / English / they?

7. he / tall / Is/?

8. playing /with / My / yo-yo / is / brother/ a .

9. spell / How /name / do /you /your?

10. her /When /birthday / is/?

V. Tìm lỗi sai cho các câu sau đây

1. These is an eraser.

2. She is Alan

3. My friend is ten year old.

4. Nine to meet you.

5. There is three pens on the table.

I. Ðiền từ còn thiếu vào chỗ trống

1 – My/ His; 2 – years; 3 – from; 4 – Do; 5 – do;

6 – hot; 7 – by; 8 – are; 9 – and; 10 – is;

II. Khoanh vào từ khác loại

1 – D; 2 – B; 3 – B; 4 – C; 5 – A; 6 – B; 7 – C; 8 – B; 9 – D; 10 – A

III. Chọn đáp án đúng cho các câu sau

1 – C; 2 – A; 3 – A; 4 – B; 5 – C; 6 – A; 7 – C; 8 – A; 9 – C; 10 – A

IV. Bài tập sắp xếp câu tiếng Anh lớp 3

1 – Hien is friend.

2 – That is her classroom.

3 – Write your name please.

4 – Put down your pencil.

5 – How old is your father?

6 – Do they like English?

7 – Is he tall?

8 – My brother is playing with a yo-yo.

9 – How do you spell your name?

10 – When is her birthday?

V. Tìm lỗi sai cho các câu sau đây

1 – These thành This;

2 – She thành He;

3 – year thành years;

4 – Nine thành Nice;

5 – is thành are;

Bt Tiếng Anh 8 Unit 1 Test 1 / 2023

II. Choose the word or phrase that best completes cach unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.

6. The sun …………… in the east.

a. rise b. rose c. rises d. rising

a. long curly black hair b. curly long black hair

c. long black curly hair d. curly black long hair

8. Tom is very shy but his sister is outgoing.

a. humorous b. reserved c. hard-working d. sociable

9. She shouldn’t get married yet; she ……………………

a. is not old enough b. was not old enough

c. is not enough old d. was not enough old

10. No, you can’t go to holiday by yourself! You aren’t …………!

a. very old b. too old c. old enough d. enough old

a. health b. healthy c. healthily d. healthiness

12. That man seems ……………

a. happy b. happily c. happiness d. be happy

13. What does your brother …………..?

a. look like b. look as c. be like d. as

14. Will she be annoyed that you forgot to phone?

a. displeased b. pleased c. please d. pleasure

a. sense b. scene c. scent d. cent

A. What B. Which C. Who D. Where

A. Who B. What C. Which D. How

A. going B. go C. to go D. went

A. telling B. tell C. to tell D. told

A. to do B. do C. to doing D. doing

A. with B. of C. in D. by

A. goes / sets B. moves / goes C. rises / moves D. rises / sets

A. we B. us C. our D. ourselves

A. went B. go C. goes D. going

A. old enough not B. not enough old C. not old enough D. enough not old

III. Choose the words or phrases that are not correct in standard English.

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

21. a. best b. most c. closest d. nearest

22. a. was b. were c. is d. are

23. a. humor b. annoy c. kind d. peace

24. a. short curly brown hair b. short brown curly hair

c. curly short brown hair d. curly brown short hair

25. a. beautiful b. lovely c. pretty d. all are correct

V. Read the following passage and choose the item (a, b, c or d) that best answers each of the questions about it.

Nich Johnson live with his parents, and his sister. They live in Wembley, in north London. Nick’s mum is called Sue. She works in a supermarket. His dad is called Jim and he works in a bank. Nick’s sister is called Tracy. She is nine years old. There is also a dog in the family. His name is Fred.

26. How many people are there in Nick Johnson’s family?

a. 2 b. 3 c. 4 d. 5

27. Where does Nick’s family live?

a. America b. England c. Scotland d. Australia

28. Which does the word ‘his’ in line 5 refer to?

a. Nick’s mother b. Nick’s sister c. Nick’s dog d. Nick’s cousin

29. What’s Nick’s sister’s name?

a. Sue b. Jim c. Tracy d. Fred

30. Which of the following is not true?

a. Nick’s family live in London. b. Nick’s father works in a bank

c. Nick’s mother works in a supermarket. d. Nick’s sister is five years old.

Bài Tập Nâng Cao Tiếng Anh Lớp 9 Unit 1 Local Environment / 2023

Bài tập tiếng Anh Unit 1 lớp 9 nâng cao có đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 9 nâng cao Unit 1 có đáp án

close down; come back; deal with; get up; keep up with;

live on; look through; pass down; set off; turn down;

Hi! My name is Peter. I will tell you about my hometown. My town is not very big, but it is beautiful. The streets of the town are straight and long. You can see many cars, trams and buses there. There are a lot of bus stops and car parks in my town. We don’t have the underground and trolleybuses.

There is a nice big square in the centre of my town. On one side of the square you can see the hotel “Victoria” and there is the museum on the other side. It has a big collection of old things. People from all over the world go to our town to see it.

There are many parks in my town. People like to come to the parks; they play, read books or sit on the benches and talk. My favourite park is the central park. It is near the square. I often go there with my friends. Also I go to the shops or cafes with them, watch films in cinemas or ballets in our theatre.

There is a big library behind my school. I usually go there to take books for reading. I like to read about planes and history. I will be a pilot in the future.

1. How are the streets in Peter’s hometown?

2. What is there in the centre of his town?

3. Who does Peter often go with to the central park?

4. Where is the big library?

5. What does Peter like to read?

1. My brother likes action films. He likes romantic comedies, (and)

2. Vinh usually stays up late to watch soccer matches. He knows it isn’t good for his health, (although)

3. I’m not interested in soap operas. They are often long and boring, (because)

4. Lan went to bed before the game show ended. She was tired and sleepy, (so)

5. David loves wild animals. He never watches nature programs, (but)

* Newquay: small town / Atlantic coast / south / England

* 1st suggestion: surfing / Fistral Beach

* If like water sports: kayaking / water-skiing / coasteering

* If / like / animals: visit / Blue Reef Aquarium / see / different fish / even shark

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 9 cũng như tiếng Anh lớp 6 – 7 – 8 tại group trên facebook